Op zoek naar een goede opleiding

Zoek je een baan die bij je past of wil je graag wat meer leren op met name boekhoudkundig en administratief gebied? Dan is het zeker slim daarvoor een cursus of misschien wel meer dan eentje te volgen. Hiervoor kun je bij tal van instellingen terecht en een goed voorbeeld daarvan is Fabius opleidingen.

Verschillende cursussen mogelijk

Fabius verzorgt verschillende opleidingen op administratief en boekhoudkundig terrein. De opleidingen zijn sterk op de praktijk gericht zodat je deze ook direct kunt toepassen. Voor het volgen van een cursus bij Fabius hoef je geen speciale vooropleiding te hebben maar de opleidingen die gegeven worden zijn wel op MBO-niveau. Voor een aantal opleidingen geldt dat je een bepaalde basiskennis dient te hebben. Ook geven ze vervolgcursussen waarvoor je eerst een andere cursus volgt maar deze geven ze ook zelf.

Met een goed diploma kom je verder

Je kunt als particulier een opleiding volgen bij Fabius maar het is ook mogelijk dat je werkgever wil dat je bijgeschoold wordt. Op de website van Fabius staan alle opleidingen vermeld en kun je je ook meteen al aanmelden als je interesse hebt. Werkgevers zien graag dat potentiele werknemers een diploma op zak hebben omdat ze dan weten dat je de nodige kennis hebt om in een bepaalde functie te kunnen werken. Een opleiding telt altijd sterk mee als je op zoek bent naar een baan.

In de klas en thuis

De opleidingen worden gegeven door het hele land dus je hoeft er nooit ver voor van huis. Je hebt wekelijks een klassikale bijeenkomst en daarnaast doe je zelf thuis je huiswerk en maak je opdrachten. Tevens kun je je thuis voorbereiden op het examen. Hoeveel tijd je daarvoor nodig hebt verschilt per opleiding maar ook per persoon. Niet iedereen werkt natuurlijk even snel of heeft hetzelfde niveau.